Datum: 
woensdag 30 september 2015, 20.00 uur


Radio Guga is de popband rond Guga Baul.
Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent, kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Radio Guga is zowel een coverband als een tributeband. Verwacht je aan een straf concert, mét zangimitatie én de nodige humor.

U heeft geen budget, noch tijd en teletijdmachine om concerttickets te kopen voor Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen, Arno,…? Een tip, Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op uw podium. We zetten het culturele seizoen in met muziek. De hits én maestro’s volgen elkaar in ijltempo op, allemaal live én samen op één podium.

Radio Guga, Music Maestro!

Na de voorstelling trakteren wij het aanwezige publiek graag op een drankje en klinken we samen op een mooi cultureel seizoen!

Van, met: Guga Baul (zang), Joost Van den Broeck (drums), Bert Embrechts (bas), Filip Bollaert (gitaar), Jacques Motmans (toetsen)

€16 | €13 | €14