Datum: 
zaterdag 17 maart 2018, 20.00 uur

Opgelet, de laatste tickets voor deze voorstelling vliegen de deur uit!

 

Een dolle rally door het Belgische muzieklandschap.

 

De apostels van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis.

 

Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het melomane duo uit Leuven en de saga wordt duidelijk gesmaakt. En dus gaat ze verder. Materiaal te over trouwens. Aflevering vier wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar.

Deze Belpop Bonanza wordt een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing zetten hun 4 x 4 aan en racen langs vier plaatsen waar geschiedenis is geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, niet Antwerpen of Luik. En ook niet Boechout of Bilzen. Verrassing…

 

En er is meer. De heren gaan platen uitbrengen op hun eigen Belpop Bonanza Records. Jan heeft een nieuw boek klaar met de mooiste verhalen uit de Belgische popgeschiedenis. En ondertussen toert hun poulain André Brasseur, de koning van het hammondorgel, met brede glimlach verder.

Hop hop Belpop.

 

met Jan Delvaux en Jimmy Dewit

 

Een zeldzame combinatie van kwaliteit en humor. (Een toeschouwer)

 

€ 15 /€13 (-26/+60)