Organisatie: 
i.s.m. SAMWD Zottegem en GC De Kluize Oosterzele
Datum: 
zondag 6 mei 2018, 11.00 uur
Locatie: 
Op locatie in de Ridderzaal, Kasteel van Egmont

 

Machteld Brepoels (hoorn), Luc Callens (hobo) & Gwendolyn Vankeirsbilck (piano) brengen voor u een trio van Carl Reinecke, werk van Herzogenberg en de track uit Boerenpsalm van Dirk Brossé e.a.

Machteld Brepoels behaalde het diploma “laureaat hoorn en kamermuziek” aan het Lemmensinstituut in de klas van de heer Piet Dombrecht en behaalde er later nog het diploma “ master in de muziek” . Machteld geeft tegenwoordig les AMV, hoorn en koper aan de academies van Zottegem en Geraardsbergen en is werkzaam als freelance hoorniste bij verschillende ensembles.

Gwendolyn Vankeirsbilck kreeg haar eerste lessen piano in de academie van Zottegem, eerst bij Jurgen Van den Bossche, later bij Jan Lust. Hier ontstaat een passie die Gwendolyn niet meer loslaat. Gedreven en geboeid  behaalde zij haar Masterdiploma piano aan het Lemmensinstituut te Leuven onder de artistieke leiding van Alan Weiss en Régine Willems.Op zoek naar meer, specialiseerde zij zich gedurende twee jaar als beursstudent aan de JVLMA Academy of Music in Riga (Letland), waar zij het Masterdiploma Kamermuziek behaalde bij Mārtiņš Zilberts en in 2011 Master-na-Master Piano bij Sergejs Osokins. Ondertussen volgde zij masterclasses in binnen- en buitenland.

Luc Callens is artistiek directeur bij de “Middagconcerten van Antwerpen vzw” in AMUZ te Antwerpen en is aan de academies van Tielt en Geraardsbergen verbonden als leraar hobo.

€10/€6 (-18)

met  Machteld Brepoels, Luc Callens & Gwendolyn Vankeirsbilck