Datum: 
dinsdag 16 januari 2018, 20.00 uur

di 16 jan | 20u | €7

Lucky is een oude eenzame cowboy. Hij rookt, lost kruiswoordraadsels op en dwaalt rond in een stadje ergens in het midden van de woestijn. Hij brengt zijn dagen door met het veranderen van de wereld in zijn lokale stamcafé en diner. Hij rebelleert tegen alles en vooral tegen het verstrijken van de tijd. 
 

Lucky volgt de spirituele reis van een 90-jarige atheïst en de eigenzinnige personen die in zijn afgelegen stadje in de woestijn wonen. Hij heeft al zijn leeftijdsgenoten reeds overleefd en de fel onafhankelijke Lucky bevindt zich op de afgrond van zijn leven. Hij wordt meegesleept in een reis van zelf-ontdekking die leidt naar datgene wat vaak zo onbereikbaar is: verlichting.

De zwanenzang van ieders favoriete karakteracteur Harry Dean Stanton. Eén van de weinige hoofdrollen uit zijn indrukwekkende carrière. Met ook David Lynch in een gastrol.

 

John Carroll Lynch | VS | Komedie/drama | 88’ |met: Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston                                                                                                                                             

 

De vertoning wordt op alle locaties voorafgegaan door een introductie waarin Patrick Duynslaegher (artistiek directeur Film Fest Gent) en een gast dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

 

 

Elke derde dinsdag van de maand selecteert Film Fest Gent een kwaliteitsfilm die On Tour in avant-première getoond wordt.

Ongeveer een maand voor de vertoning wordt bekendgemaakt om welke film het gaat.

Een exclusief gebeuren voor een selecte club bioscopen en cultuurcentra! 

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod,schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.